Margriet Haagsma is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Gezelschapsdieren. Vanaf 2002 werkt zij in onze praktijk. Zij houdt zich vooral bezig met de poliklinische patiënten, de patiëntenzorg en verzorgt ze naast het orthopedische operatieprogramma ook de laparoscopie. Ze werkt zowel in de kliniek in Doetinchem als in Zeddam. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid.

Jelle Roelandt is in 2009 met grote onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit van Gent(B) in de richting gezelschapsdieren. Sinds december 2009 werkt zij in onze klinieken. Weke delen chirurgie, intensive care en diagnostische beeldvorming horen bij haar aandachtsgebieden. Sinds 2010 volgt zij een specialistenopleiding veterinaire dermatologie en heeft zij deze discipline binnen de praktijk een boost gegeven. Huidpatiënten zijn nu haar belangrijkste groep patiënten. Jelle heeft de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Medicine) cursus voor dermatologie met succes afgerond.

Maarten Kock is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting Landbouwhuisdieren. Vanaf 2007 is hij werkzaam in de kliniek in Doetinchem en behandelt hij uitsluitend nog gezelschapsdieren. Naast patiëntenzorg en het runnen van de polikliniek is hij vooral te vinden in de operatiezaal als weke delen chirurg waar bij kijkoperaties (scopieën) een steeds belangrijker onderdeel worden. De tandheelkunde van gezelschapsdieren is zijn grote passie en neemt een steeds groter deel van zijn tijd in beslag.

Machteld Homan is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent(B) in de richting kleine huisdieren. Sinds september 2009 werkt zij in Doetinchem en Zeddam. Naast de algemene poliklinische zorg zijn Intensive Care en tandheelkunde van de kat haar aandachtsgebieden. U zult haar vaak aantreffen in de polikliniek in Zeddam. Zij bemant daarnaast ook mede de kliniek in Doetinchem en Emmerich(D).

Na de studie Diergezondheid aan de HAS Den Bosch afgerond te hebben startte Rosemarijn van Dis de studie Diergeneeskunde te Utrecht. In 2010 behaalde ze vervolgens haar diploma als dierenarts. Na, in verschillende praktijken in het land, ervaring te hebben opgedaan, is ze sinds 2013 als gezelschapsdierenarts in de Achterhoek aan het werk. Op de praktijk zet zij zich in voor meerdere deelgebieden binnen de geneeskunde van de gezelschapsdieren maar haar interesse gaat voornamelijk uit naar de chirurgie.

Hank van Campen studeerde in 2005 af aan de Universiteit Gent, met als specialisatierichting paard. Na ervaring opgedaan te hebben op het embryotransfer station Keros in Belgie en DAP Bodegraven is hij in 2006 ons team komen versterken. Hij is erkend keuringsdierenarts en daarmee verantwoordelijk voor de klinische en röntgenologische keuring van uw paard of pony. De orthopedie heeft zijn speciale interesse. De zoektocht naar de bron van kreupelheid of andere oorzaken van problemen bij het rijden zijn een uitdaging die hij graag samen met de ruiter aangaat. Daarnaast zult u hem tegenkomen bij de visites aan huis en is hij nauw betrokken bij de organisatie van paardensport evenementen en veilingen.

Mark Meijer is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Sinds september 1992 werkt hij in onze praktijk. Hij werkt zowel in Doetinchem als Zeddam en houdt hij zich vooral bezig met de algemene poliklinische spreekuren, diagnostische beeldvorming, fertiliteitsbegeleiding, het laboratorium en ook orthopedische operaties worden door hem uitgevoerd. Hij maakt tevens deel uit van het kwaliteitsteam. Hij verzorgt eerstelijns- en spoeddiergeneeskunde voor het paard en heeft hij zich verder verdiept in de voortplanting van de merries. Gedurende het voortplantingsseizoen van de paarden verzorgt hij, samen met Sjoerd Lautenschutz en Margriet Haagsma, de merriebegeleiding van uw merrie bij de Radstake, tijdens het merriespreekuur op de kliniek of in een aantal gevallen bij u aan huis. Hij heeft zich toegelegd op Embryo Transplantatie (ET) en heeft de nageboorte-behandeling “Methode Zeddam” ontwikkeld.