Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen
Het VetPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks, deskundig advies en u ontvangt 10% korting op andere producten en diensten. Het VetPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Wat biedt het VetPlan:
Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier inclusief advies over:
• vaccinaties, chippen (kat);
• controle van oren, ogen, nagels, het gebit, anaalklieren (hond);
• gewichtscontrole en voedingsadvies;
• antivlo- en tekenbehandelingen (voldoende voor 12 mnd);
• ontwormingen (voldoende voor 12 mnd).

U kunt ook kiezen voor een PlusPlan voor uw hond of kat. Dit is een VetPlan inclusief bloed- en urineonderzoek (controle orgaanfuncties) en bloeddrukmeting (laatste alleen bij de kat).

Hoe werkt het VetPlan?
Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het VetPlan ophalen in de praktijk. Daarnaast wordt een korting van 10% geboden op andere producten en diensten. In het VetPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. We hebben abonnementen op maat gemaakt voor uw huisdier.
Het VetPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Aanmelden voor het VetPlan
Er is een Huisdieren ZorgPlan voor konijnen, katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden.
Aanmelden is eenvoudig. Er wordt een passende overeenkomst opgesteld. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een VetPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.
U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij onze medewerkers; zij informeren u graag.