Menu Menu Menu

Maak afspraak

Een makkelijke manier om voor uw huisdier te zorgen
Het Huisdieren ZorgPlan is een gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventieve zorg voor uw huisdier over een heel jaar te spreiden. U betaalt maandelijks een vast bedrag aan uw dierenarts. Daarvoor ontvangt uw huisdier onder andere vaccinaties, anti-parasitaire middelen, gezondheidschecks en deskundig advies. Het Huisdieren ZorgPlan maakt het u gemakkelijk om het welzijn van uw huisdier te bewaken en geld te besparen!

Hoe werkt het Huisdieren ZorgPlan?
Door middel van automatische incasso wordt maandelijks een vast bedrag afgeschreven en kunt u, zonder aanvullende kosten, de producten uit het Huisdieren ZorgPlan ophalen in de praktijk. Daarnaast wordt een korting van 10% geboden op andere producten en diensten. In het Huisdieren ZorgPlan zijn ook regelmatige gezondheidschecks opgenomen, zodat eventuele medische problemen in een vroeg stadium gesignaleerd of zelfs voorkomen kunnen worden. We hebben abonnementen op maat gemaakt voor uw huisdier.
Het Huisdieren ZorgPlan is geen verzekering. Indien gewenst kunt u voor de onvoorziene kosten tevens een verzekering afsluiten.

Wat biedt het Huisdieren ZorgPlan:
Algemeen gezondheidsonderzoek van uw huisdier, tweemaal per jaar, inclusief advies over:
• vaccinaties;
• controle van oren, ogen, nagels, het gebit, anaalklieren;
• gewichtscontrole en voedingsadvies;
• antivlo- en tekenbehandelingen (voldoende voor 12 mnd);
• ontwormingen (voldoende voor 12 mnd).

Aanmelden voor het Huisdieren ZorgPlan
Er is een Huisdieren ZorgPlan voor katten, kleine honden, middelgrote honden, grote honden en hele grote honden.
Aanmelden is eenvoudig. Er wordt een passende overeenkomst opgesteld. De eerste maandelijkse termijn betaalt u in de praktijk, daarna wordt het afgesproken bedrag maandelijks via de bank geïncasseerd. U sluit een Huisdieren ZorgPlan af voor één jaar, waarna het maandelijks opzegbaar is.
U kunt voor vragen of verdere uitleg ook terecht bij onze medewerkers; zij informeren u graag.