Menu Menu Menu

Maak (online) afspraak

Welkom op de pagina van Paardentandartsen Zeddam

Wij zijn onderdeel van paardenartsen Zeddam. De tandheelkundige zorg wordt uitgevoerd door Rik Teunissen, Hans den Rooijen en Clementine Kleintjes. Dit team verzorgt dagelijks gebitsbehandelingen bij paarden op onze kliniek en aan huis. Ook voor specifieke probleemgevallen kunt u bij onze praktijk terecht. Clementine en Hans zijn gecertificeerd en Rik is lid bij de NVVGP. Dit is de Nederlandse Vereniging Voor Gebitsverzorging bij Paarden. Met ons team van twee dierenartsen en een gebitsverzorger behandelen wij ruim 1500 gebitten per jaar. Wij volgen structureel nascholing via de beroepsvereniging en intercollegiaal overleg om op de hoogte te blijven van de laatste wetenschappelijke en praktische kennis.

Onze centrale ligging stelt ons in staat om paarden te behandelen afkomstig uit Gelderland, Limburg, Noord-Brabant, Utrecht en Overijssel.

Afspraak maken? Bel 0314-663 000

Paardentandarts Rik Teunissen

Uitgebreide tandzorg voor uw paard

Naast kundige behandelingen bieden wij ook mogelijkheden tot aanvullend onderzoek, zoals röntgen, echografie en aanvullende behandelingen, zoals extracties, spoelen van diastasen etc. We beschikken over opnamefaciliteiten, mocht uw paard langer op kliniek moeten verblijven. De combinatie van de gebitsbehandeling met vaccineren en bespreken van een ontwormbeleid is jaarlijkse basiszorg voor uw paard of pony. Door de grootte van ons team bieden we een flexibele agenda en kunnen wij de wachttijden beperkt houden; vaak kunt u dezelfde week nog terecht. We werken van maandag tot en met woensdag met twee tandartsen en op donderdag en vrijdag met drie. In het weekend kan aan onze vaste klanten acute zorg verleend worden middels de dienstservice van onze praktijk.

Service op maat en concurrerende prijzen

Aangezien we niet aangesloten zijn bij een keten kunnen we concurrerende prijzen bieden. Bij grotere aantallen is het tarief bespreekbaar.

Voor behandelingen in Duitsland houden we ons aan de GOT-voorschriften. Voor behandelingen op de kliniek gelden voor Duitse klanten Nederlandse tarieven.

Waarom kiezen paardeneigenaren voor Paardentandartsen Zeddam

  • Gecertificeerde tandartsen
  • Uw paard/pony/ezel wordt snel geholpen, geen lange wachttijden!
  • Zowel standaardbehandelingen als uitgebreide aanvullende tandheelkundige zorg
  • Verzorgen aanvullend onderzoek: röntgen, echo, klinisch onderzoek en bloedonderzoek
  • Advies rantsoen/dieet door eigen voedingsconsulente Sanne Meijer
  • Concurrerende prijzen
  • Gebitscontrole combineren met vaccineren en ontwormplan
  • Behandeling kan zowel aan huis als op de praktijk plaats vinden

Ons team
Gebitsproblemen bij paarden
Gebitsbehandeling