Menu Menu Menu

Maak (online) afspraak

Het team van Paardentandartsen Zeddam

Rik Teunissen

Met werkervaring vergaard aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht, is Rik sinds 2008 actief in Zeddam. Als gebitsverzorger heeft hij zich gespecialiseerd in het controleren, behandelen en optimaliseren van de gezondheid van de paardenmond, met een gepassioneerde aandacht voor zowel het paard als de eigenaar. Rik is ook een ervaren röntgenlaborant, die ondersteuning biedt tijdens radiologische keuringen en onderzoeken voor zowel paarden als honden. Hij biedt tevens mobiele röntgenopnames aan en komt hiervoor aan huis. Geboren in Doetinchem en opgegroeid in de Achterhoek, kreeg Rik de liefde voor paarden en honden al vroeg mee. Tegenwoordig woont hij in Didam, waar hij samen met zijn gezin volop geniet van de hippische sport. Zijn echtgenote is een succesvolle subtop-amazone, terwijl zijn oudste zoon schittert in de Bixie-competities. De passie voor de omgang met paarden en de liefde voor de sport zijn verankerd in het hart van het hele gezin.

Hans den Rooijen

Hans is geboren in Limburg en in 2009 als (paarden-) dierenarts begonnen met het behandelen van paardengebitten in het westen van het land. Gertjan ter Heijden ging in 2019 met pensioen en een mooie plek binnen de praktijk kwam vrij. Vanuit de Utrechtse Heuvelrug is Hans met zijn gezin naar de Achterhoek verhuisd. Passie voor gebitsbehandelingen heeft hij vanwege de directe resultaten en de technische uitdagingen. Daarnaast verleent hij ambulante- en algemene paardengeneeskundige zorg. Aan huis hebben ze een paard en twee pony’s voor hobbymatig gebruik en recreatiesport.

Clementine Kleintjes

Clementine is opgegroeid in de Achterhoek. In 2018 is ze na haar afstuderen in Nieuw-Zeeland gaan werken en vervolgens naar Engeland verhuisd. In Engeland is ze begonnen met het behandelen van paardengebitten, waar ze in Nederland vervolgens is gecertificeerd. De combinatie van de tandheelkunde met interne geneeskunde van het paard vindt ze leuk en waardevol. Sinds 2022 is ze terugverhuisd naar de Achterhoek, waar ze naast haar werk weer met plezier actief is in de paardenspringsport.

Wie werkt op welke dag?

Hans Rik Clementine
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Afspraak maken? Bel 0314-663 000

Paardentandarts Zeddam
Gebitsproblemen bij paarden
Gebitsbehandeling