Menu Menu Menu

Maak (online) afspraak

Welkom bij Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam!

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam is een grote groepspraktijk met vestigingen in Doetinchem, Zeddam en Emmerich (D).
De praktijk staat voor hoogwaardige diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren. Door de kwaliteit van de zorg die wij als praktijk bieden en de continue inzet om ons te blijven verbeteren zijn wij in 2014 beloond met de status van Sterkliniek Dierenartsen. Sinds het toetreden tot Sterkliniek Dierenartsen zijn de gezelschapsdierenartsen met het hele team gaan werken onder de naam Sterkliniek Dierenartsen Doetinchem – Zeddam, onderdeel van Dierenartsenpraktijk Doetinchem – Zeddam. Een nieuwe naam met gegarandeerde goede zorg.

Voor eigenaar en patiënt kan het prettig zijn om op consult te komen bij een bepaalde dierenarts. Indien u voorkeur heeft voor één van onze dierenartsen, dan kunt u dit kenbaar maken bij het maken van een afspraak. We zullen dan ons uiterste best doen om u bij de betreffende dierenarts te plaatsen.

In avond- en weekenddiensten zult u met één van onze dierenartsen te maken kunnen krijgen. Afhankelijk van de mate van spoed en de drukte kan het zijn dat u verwacht wordt op een andere locatie dan u gewend bent. Wij vragen om uw begrip.

In ieder geval zijn we 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor overleg en spoedgevallen. De dienstdoende dierenarts bespreekt met u op welke locatie de behandeling plaatsvindt.

Vestiging Doetinchem
In Doetinchem kunt u terecht met uw gezelschapsdier tijdens spreekuren op afspraak, maar ook tijdens vrije inloopspreekuren (ma t/m vrij van 8.00-9.00 uur).

Vestiging Zeddam
Vanuit Zeddam is er diergeneeskundige zorg voor gezelschapsdieren, paarden en landbouwhuisdieren.
U kunt met uw gezelschapsdier terecht tijdens spreekuren op afspraak.
Paarden worden desgewenst op de kliniek of op locatie behandeld.
De landbouwhuisdierenartsen verlenen diergeneeskundige zorg op locatie en verzorgen de bedrijfsbegeleidingen voor optimale gezondheid en rendement.

Vestiging Emmerich
De kliniek in Emmerich opereert onder de naam: D/NL Tier-und Arzt GmbH en behandelt gezelschapsdieren.
Hier spreken de dierenartsen Duits en Nederlands.
U kunt terecht tijdens spreekuren op afspraak, maar ook tijdens vrije inloopspreekuren (ma t/m vrij van 16.00-17.30 uur).

U kunt bij ons terecht met al uw diergeneeskundige vragen en problemen. Net zoals in de humane gezondheidszorg is preventieve zorg een belangrijk onderdeel van de diergeneeskundige praktijk. Wij besteden hier dan ook uitgebreid aandacht aan. U kunt hierbij denken aan gezondheidscontroles, vaccinaties en gebitsbehandelingen. Maar ook afvalprogramma’s voor honden en katten met overgewicht en vlooien-, teken- en wormpreventie. Daarnaast verrichten we ook allerlei operaties en maken we officiële HD en ED foto’s.
Als het nodig is, doen wij aanvullend onderzoek; bloed- en urine-analyse, echo en röntgen hebben wij in eigen huis. Indien onderzoek of behandeling van een specialist noodzakelijk mocht zijn, zullen wij, in overleg met u, uw dier doorverwijzen. Waar mogelijk vindt dit plaats op één van onze locaties.
Wij bieden u ook de mogelijkheid tot klinisch en röntgenologisch keuren van uw paard (ook op locatie), röntgenologische onderzoek voor het KWPN, kreupelheidsonderzoek en merrie-begeleiding (gynaecologie). Naast de behandeling van algemene ziekten en huidaandoeningen hebben we ook de mogelijkheid om op de kliniek chirurgie en scopiën uit te voeren. Twee dierenartsen hebben een FEI status.

Dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam staat voor het verlenen van passende, hoogwaardige zorg, waarbij het belang van het dier en de eigenaar voorop staat.

Neem voor meer informatie contact met ons op; wij informeren u graag!