Dierenartsen Gezelschapsdieren

Margriet Haagsma is in 1998 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in de richting Gezelschapsdieren. Vanaf 2002 werkt zij in onze praktijk. Zij houdt zich vooral bezig met de poliklinische patiënten, de patiëntenzorg en verzorgt ze naast het orthopedische operatieprogramma ook de laparoscopie. Ze werkt zowel in de kliniek in Doetinchem als in Zeddam. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid.

Margriet Haagsma
Margriet Haagsma

Mark Meijer is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Sinds september 1992 werkt hij in onze praktijk. Hij werkt zowel in Doetinchem als Zeddam en houdt hij zich vooral bezig met de algemene poliklinische spreekuren, diagnostische beeldvorming, fertiliteitsbegeleiding, het laboratorium en ook orthopedische operaties worden door hem uitgevoerd. Hij maakt tevens deel uit van het kwaliteitsteam.

Mark Meijer
Mark Meijer

Yvonne Scheers is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Giessen (D). Zij houdt zich bezig met de begeleiding van het Dierentehuis in Doetinchem, de algemene spreekuren en weke delen chirurgie. Tevens heeft ze kliniek in Emmerich vanaf de opening in 2009 als manager volledig onder haar hoede genomen. Als voorzitter van het cluster gezelschapsdieren is ze verantwoordelijk voor het veterinaire beleid.

Yvonne Scheers
Yvonne Scheers

Maarten Kock is in 2002 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting Landbouwhuisdieren. Vanaf 2007 is hij werkzaam in de kliniek in Doetinchem en behandelt hij uitsluitend nog gezelschapsdieren. Naast patiëntenzorg en het runnen van de polikliniek is hij vooral te vinden in de operatiezaal als weke delen chirurg waar bij kijkoperaties (scopieën) een steeds belangrijker onderdeel worden. De tandheelkunde van gezelschapsdieren is zijn grote passie en neemt een steeds groter deel van zijn tijd in beslag.

Maarten Kock
Maarten Kock

Machteld Homan is in 2003 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent(B) in de richting kleine huisdieren. Sinds september 2009 werkt zij in Doetinchem en Zeddam. Naast de algemene poliklinische zorg zijn Intensive Care en tandheelkunde van de kat haar aandachtsgebieden. U zult haar vaak aantreffen in de polikliniek in Zeddam. Zij bemant daarnaast ook mede de kliniek in Doetinchem en Emmerich(D).

Machteld Homan
Machteld Homan

Jelle Roelandt is in 2009 met grote onderscheiding afgestudeerd aan de Universiteit van Gent(B) in de richting kleine huisdieren. Sinds december 2009 werkt zij in onze klinieken. Weke delen chirurgie, intensive care en diagnostische beeldvorming horen bij haar aandachtsgebieden. Sinds 2010 volgt zij een specialistenopleiding veterinaire dermatologie en heeft zij deze discipline binnen de praktijk een boost gegeven. Huidpatiënten zijn nu haar belangrijkste groep patiënten. Jelle heeft de ESAVS (European School for Advanced Veterinary Medicine) cursus voor dermatologie met succes afgerond.

Jelle Roelandt
Jelle Roelandt

Nienke Dijkerman is in 1992 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Sinds 2000 is zij aan onze praktijk verbonden. U zult haar met name aantreffen op de locatie Doetinchem tijdens de poliklinische spreekuren. Patiëntenzorg, protocolleren van de diergeneeskundige zorg en weke delen chirurgie horen bij haar aandachtsgebieden. Tevens heeft zij sinds 2001 de opleiding Paraveterinair aan het AOC Oost opgezet. De combinatie onderwijs en diergeneeskundige praktijk versterken elkaar in hoge mate, zij houdt ons bij de les!

Nienke Dijkerman
Nienke Dijkerman

Na de studie Diergezondheid aan de HAS Den Bosch afgerond te hebben startte Rosemarijn van Dis de studie Diergeneeskunde te Utrecht. In 2010 behaalde ze vervolgens haar diploma als dierenarts. Na, in verschillende praktijken in het land, ervaring te hebben opgedaan, is ze sinds 2013 als gezelschapsdierenarts in de Achterhoek aan het werk. Op de praktijk zet zij zich in voor meerdere deelgebieden binnen de geneeskunde van de gezelschapsdieren maar haar interesse gaat voornamelijk uit naar de chirurgie.

Rosemarijn van Dis
Rosemarijn van Dis