Menu Menu Menu

Maak (online) afspraak

Het maken van een afspraak

Dat kan in onze beide vestigingen in Nederland en in onze vestiging in Emmerich (Duitsland). Hier kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van uw gezelschapsdier.

Voor eigenaar en patiënt kan het prettig zijn om op consult te komen bij een bepaalde dierenarts. Indien u voorkeur heeft voor één van onze dierenartsen, dan kunt u dit kenbaar maken bij het maken van een afspraak. We zullen dan ons uiterste best doen om u bij de betreffende dierenarts te plaatsen.
Bij bestaande klanten bestaat er de mogelijkheid tot huisvisites (tot 22.00 uur ’s avonds).

In avond- en weekenddiensten zult u met één van onze dierenartsen te maken krijgen. Afhankelijk van de mate van spoed en de drukte kan het zijn dat u verwacht wordt op een andere locatie dan u door de week gewend bent. Wij vragen om uw begrip.In ieder geval zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor overleg en spoedgevallen. De dienstdoende dierenarts bespreekt met u op welke locatie de behandeling plaatsvindt. Houd wel rekening met extra kosten (ook een toeslag op zaterdag).In principe behandelen wij elke diersoort. Moderne apparatuur staat ons ter beschikking om tot een juiste diagnose te komen. Zowel in Doetinchem als in Zeddam en Emmerich hebben we de beschikking over digitale röntgenapparatuur en echografie. Naast de beeldvormende diagnostiek is ook ons laboratorium goed uitgerust. De meeste klinisch chemische bepalingen kunnen in huis gebeuren, alsook bacteriologie en onderzoek op antistoffen voor de meeste virale aandoeningen van gezelschapsdieren. De gezelschapsdierenartsen hebben naast hun algemene werkzaamheden elk hun eigen interesse-gebied. Dat wil zeggen dat er zowel voor internistische aandoeningen, orthopedie, dermatologie en vruchtbaarheidsbegeleiding extra expertise in huis is.
Stuur een bericht