Menu Menu Menu

Maak (online) afspraak

U wilt een afspraak maken?

Dat kan in onze beide vestigingen in Nederland en in onze vestiging in Emmerich (Duitsland).
Hier kunt u terecht voor onderzoek en behandeling van uw gezelschapsdier.

De dierenartsen Yvonne Scheers, Jelle Roelandt en Machteld Homan werken vooral vanuit de vestiging in Zeddam.
De dierenartsen Maarten Kock, Margriet Haagsma, Mark Meijer en Nienke Dijkerman vooral vanuit Doetinchem.
De vestiging in Emmerich wordt bemand door Yvonne Scheers en Jelle Roelandt.

Voor eigenaar en patiënt kan het prettig zijn om op consult te komen bij een bepaalde dierenarts. Indien u voorkeur heeft voor één van onze dierenartsen, dan kunt u dit kenbaar maken bij het maken van een afspraak. We zullen dan ons uiterste best doen om u bij de betreffende dierenarts te plaatsen.

In avond- en weekenddiensten zult u met één van onze dierenartsen te maken kunnen krijgen. Afhankelijk van de mate van spoed en de drukte kan het zijn dat u verwacht wordt op een andere locatie dan u door de week gewend bent. Wij vragen om uw begrip.

In ieder geval zijn we 24 uur per dag bereikbaar voor overleg en spoedgevallen. De dienstdoende dierenarts bespreekt met u op welke locatie de behandeling plaatsvindt.

Vestiging Doetinchem: tel. 0314 324631
Vestiging Zeddam: tel. 0314 663000
Vestiging Emmerich: tel. 0049 2822 5703

In principe behandelen wij elke diersoort. Moderne apparatuur staat ons ter beschikking om tot een juiste diagnose te komen. Zowel in Doetinchem als in Zeddam en Emmerich hebben we de beschikking over digitale röntgenapparatuur en echografie. Naast de beeldvormende diagnostiek is ook ons laboratorium goed uitgerust. De meeste klinisch chemische bepalingen kunnen in huis gebeuren, alsook bacteriologie en onderzoek op antistoffen voor de meeste virale aandoeningen van gezelschapsdieren. De gezelschapsdierenartsen hebben naast hun algemene werkzaamheden elk hun eigen interesse-gebied. Dat wil zeggen dat er zowel voor internistische aandoeningen, orthopedie, dermatologie en vruchtbaarheidsbegeleiding extra expertise in huis is.