Jelle Roelandt dermatologie gecertificeerd dierenarts!

DIGITAL CAMERA

Jelle Roelandt dermatologie gecertificeerd dierenarts!

14 mei 2018
|

Gefeliciteerd Jelle, met het behalen van je RCVS certificaat dermatologie!

Onze collega, Jelle Roelandt, is cum laude geslaagd voor het examen dermatologie van het Britse RCVS (Royal College of Veterinary Surgeons). Ze behaalde het diploma ‘Certificate in Advanced Veterinary Practice, optie dermatologie’ na een intensieve driejarige opleiding aan de universiteit van Liverpool. Ze is nu één van de weinigen voor dermatologie gecertificeerde dierenartsen in Nederland; een pluim voor haar én een zekerheid voor u. Heeft uw huisdier een huid- of oorprobleem, maak dan zeker een afspraak bij Jelle. Na een uitgebreid algemeen en dermatologisch onderzoek zal ze de behandelopties met u bespreken. Ook indien u klant bent bij een andere praktijk kunt u bij haar terecht voor dermatologisch advies. Uw dierenarts zal steeds goed op de hoogte gehouden worden.