Februari: maand van het gebit!

februari maand van het gebit

Februari: maand van het gebit!

10 januari 2018
|
 

Gebitsproblemen bij honden en katten

Veel honden en katten krijgen in de loop van hun leven problemen met hun gebit. Meestal pas als ze volwassen zijn, maar soms treden de problemen al op jonge leeftijd op. Toch denkt ongeveer 90% van de baasjes dat het gebit van hun hond of kat gezond is.
Gebitsproblemen zijn niet alleen erg pijnlijk, maar kunnen ook gevaar opleveren voor de gezondheid van uw huisdier. Als een vies gebit door middel van tandenpoetsen niet meer gereinigd kan worden, zullen wij een gebitssanering adviseren.
U kunt in de maand februari het gebit van uw huisdier gratis laten controleren en u krijgt 10% korting op een gebitsbehandeling. Wilt u meer informatie? Wij adviseren u graag!