Februari: maand van de gebitsverzorging!

Logo_Maand_vd_Gebitsverzorging

Februari: maand van de gebitsverzorging!

17 januari 2017
|

De maand februari is traditiegetrouw de Maand van de Gebitsverzorging. Eigenaren van honden en katten kunnen tijdens deze maand bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole en handige poetstips. Tevens krijgt u 10% korting op de gebitsbehandeling.

 

Goede gebitsverzorging is echt noodzakelijk…

Uit onderzoek blijkt dat 8 van de 10 honden en 2 van de 3 katten gebitsproblemen hebben, die bij de eigenaren vaak onopgemerkt blijven. Verwaarloosde tand- en tandvleesproblemen kunnen echter leiden tot ernstige bloedingen en het uitvallen van tanden. “Daarom is het voor veel honden en kattenbezitters heel nuttig om het gebit van hun hond of kat te laten controleren”, aldus dierenarts Marnix Lamberts, voorzitter van de Werkgroep Veterinaire Tandheelkunde. “Gebitsverzorging is noodzakelijk omdat het voedingspatroon en het fysiek van huisdieren in de loop der jaren zijn veranderd in vergelijking met hun voorouders die in het wild leefden”.

 

Laat deze maand nog het gebit van uw hond of kat controleren!