MTS Keuper-van Hal wint uiergezondheidsaward!

Uiergezondheidsaward

MTS Keuper-van Hal wint uiergezondheidsaward!

11 december 2015
|

Maatschap Keuper-van Hal uit Netterden is op 10 november jl. één van de drie winnaars van de Uiergezondheidsaward 2015 geworden. Dat werd bekend gemaakt op het Congres Gezonde Melkveehouderij in Zwolle.

Uit tien genomineerde bedrijven koos de jury dinsdag in Zwolle het bedrijf van Edwin en Marieke Keuper als één van de drie winnaars. Dierenartsen en andere bedrijven konden melkveehouders voordragen die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van uiergezondheid. fildena kaufen. Op het bedrijf van Edwin en Marieke wordt al vele jaren succesvol selectief drooggezet. De maatschap heeft een structureel laag tankcelgetal onder de 100.000 met een zeer laag percentage klinische mastitis (4 procent).

Wij feliciteren Edwin en Marieke met deze bijzondere prestatie!