Tijd voor mestonderzoek!

SONY DSC

Tijd voor mestonderzoek!

22 december 2014
|

Het voorjaar heeft zich dit jaar vroeg aangekondigd. Eigenlijk hebben we helemaal geen echte winter gehad. Houdt er rekening mee dat deze warme temperaturen een ideaal milieu vormen voor de wormlarven, zeker als het nog warmer en eventueel vochtiger wordt.

Het is raadzaam de mest van uw paard de komende maand te laten onderzoeken op wormeieren. Als uw paard met weinig of geen wormeieren in de mest buiten op het weiland komt, blijft het weiland vrij, of in ieder geval zo vrij mogelijk van wormeieren. Een essentiële stap in uw weide-management waar u de hele zomer profijt van hebt. Ontworming van uw paard zonder mestonderzoek is niet meer toegestaan.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.