BGP/BBP evaluatie binnen 12 maanden

Stella 25.04.2011 276

BGP/BBP evaluatie binnen 12 maanden

27 december 2013
|
Reacties uitgeschakeld
|

Ook dit jaar geldt weer dat het bedrijfsgezondheidsplan en het bedrijfsbehandelplan binnen 12 maanden na de vorige update geëvalueerd moeten worden. Log in op veeonline.nl of kijk op uw papieren versie wanneer uw BGP en BBP verlopen.
AUTOMATISCH BERICHT ONTVANGEN?
Zorg ervoor dat uw laatste Gezondheids– en Behandelplan digitaal ondertekend zijn in veeonline.nl. U krijgt dan vanzelf een e-mail als herinnering dat het weer tijd wordt voor de evaluatie.
Controleer dus nu of uw plannen geaccordeerd zijn!
N.B. Tijdens controles van QLIP, QRUND en IKB Rund wordt nauwkeurig gelet op naleving van het Bedrijfsgezondheids– en bedrijfsbehandelplan. Het is alleen toegestaan om 1e keus middelen op uw bedrijf in te zetten die op het behandelplan staan. Afwijken van het bedrijfsbehandelplan dient altijd in overleg met uw dierenarts te gebeuren.